Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: adidas sneakers  (Przeczytany 125 razy)
TheodTrce
Gość
« : 08 Styczeń 2018, 07:18:31 »

Efter en forhåndsvisning måneder siden, kommer den nye adidas sneakers adidas Ultra Boost ATR Mid i Trace Khaki endelig til detailhandlere. Skoen er simpelthen inspireret af sin oprindelige Ultra Boost-model, og denne version indeholder en blanding af brunbrun med pletter af grå og sort, der dækker hele Primeknit-øvre. Flere sorte trimmer ses på den soklignende krave, og udførelsen af det slanke design er en tan hæl tæller, hvid Boost mellemsål og sort gummi ydersål. For en pris på $ 240, se efter adidas Ultra Boost ATR Mid Trace Khaki på vælg adidas butikker og online i dag. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite Pro Island Green hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.

Jeg er begejstret for den nye Trap Lord kollektion, fordi vi tilføjede mange elementer i det ", siger A $ AP Ferg på sit andet samlingssamarbejde med mærket. Adidas Skateboarding x adidas sko dame Trap Lord består af adidas arvsklassikere - emblazoned med kunst og branding skabt af A $ AP Ferg - ringer tilbage til de historiske forbindelser mellem skate, sport og hip-hop. Samlingen omfatter et par tilpassede Matchcourt sko, en windbreaker jakke, et par fleece bukser, en jersey, en t-shirt og en adidas spezial hue.

Adidas WMNS NMD R1 Primeknit Raw Pink Pack er den nyeste kvinders eksklusive farveveje i silhuetten i sommer. Et par er klædt i Raw Pink og den anden i Gray Heather, med begge par simpelthen bygget med primeknit overdel, et glitch camo mønster og suede hæl hviler på toppen af hvide Boost såler og matchende to-tone EVA indlæg. Forhandler til en pris på $ 130 hver, se efter adidas WMNS NMD R1 Primeknit Raw Pink Pack på udvalgte adidas butikker og online den 1. september. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite Pro Island Green adidas boost hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Ordbilleder af Andres Carrilloadidas vil byde velkommen til et nyt medlem til Boost-familien denne kommende fredag, da vi vil se udgivelsen af adidas Ultra Boost Laceless. Først så vi frigivelsen af OG Ultra Boost, som tog verden med storm, som derefter blev fulgt op af Ultra Boost Uncaged. Nu ser vi adidas slippe af med både buret og snørebåndene til at skabe den første laceless højpresterende løbesko. Designerne hos adidas brugte Aramis-teknologien til at konstruere en minimalistisk og stilfuld overdel, der konturerer foden, hvilket efterlader runnerens følelse ustraffet og fri til at oprette.

Har en primeknit øvre dyppet i sort, designet er detaljeret med en ribbet tekstur på midfoten, der er hvor de traditionelle snørebånd findes, mens en soklignende krave og hvid Boost mellemsål og sort ydersål kompletterer to-tone design helt og holdent. Forhandler til en pris på $ 200, kig efter adidas Ultra Boost Laceless Core Black White hos udvalgte adidas butikker og online den 1. september. Sørg for at klikke og bogmærke vores Air Jordan 5 GS Sunblush hub side nu for adidas campus skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.

Perforeringer er også blevet tilføjet på tå og tre striber branding på sidepaneler. All-black eller all-gray, hvilken farveway planlægger du at gå efter i januar? Hold dig opdateret til Kicks On Fire for flere detaljer om adidas Yeezy PowerPhase. Adidas Yeezy PowerPhase.We ved allerede, at Kanye West planlægger at åbne den første adidas Yeezy butik i Californien, men det er stadig uklart, når det rent faktisk vil ske. Tja, det ser ud til, at nogen har slået Ye til slaggen (kinda), da den første falske Yeezy butik nu er blevet en realitet i Kina.
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do: