Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Forum Cyber Foto  (Przeczytany 8793 razy)
mariola
Gość
« : 29 Czerwiec 2008, 21:36:17 »

Czy ktoś sie nie orientuje co sie stało z Forum CyberFoto?  Chyba była zmiana serwera. Nie można wejść na stronę. Niby się ładuje i pisze "przekierowanie" i ....  na tym koniec.
Zapisane
fotopanas
Zaawansowany użytkownik
****

Pomógł: +18/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 371



« Odpowiedz #1 : 29 Czerwiec 2008, 21:54:25 »

U mnie nie ma nic... pusta strona, żadnego komunikatu, a na dole (w pasku stanu) pisze... "gotowe"
Zapisane

Pozdrawiam
fotopanas

_________________________
+ "kieszonkowiec" Lumix LS80 + Pentax k-x
mariola
Gość
« Odpowiedz #2 : 29 Czerwiec 2008, 22:08:40 »

No trudno, poczekamy, zobaczymy. jak faktycznie zmieniali serwer, to może to dłużej potrwać. 
Zapisane
cube007
ZŁOTA jesień
Weteran
*****

Pomógł: +38/-1
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 938



« Odpowiedz #3 : 30 Czerwiec 2008, 13:35:14 »

Kod:
<html><head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>Przekierowanie</title>
<!-- <meta http-equiv="refresh" content="0; URL=http://cyberfoto.pl"> -->
<meta http-equiv="Generator" content="TigerII MiniPad (C)2001">
</head>

Cale cyberfoto na dzis Mrugnięcie Forum lezy od paru dni, nie widzialem wczesniej zeby byly jakies zapowiedzi o przerwie wiec pewnie jakas wieksza awaria...
Zapisane

FZ5/LZ8/LX3/LX7/LX100

Piekło jest puste. Wszystkie diabły są tutaj.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do: